Sofra Dairy Products bv
Creating authentic tastes


MEER DAN 25 JAAR ERVARING


Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1996, gedreven door de wens om een ​​deel van ons Turkse cultuur naar een breder publiek te brengen en zuivelproducten met een authentieke smaak te creëren.

We zijn trots dat we onze producten in heel Noord-Europa kunnen aanbieden, met name Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wij exporteren ook buiten Europa. 

Wij zijn gevestigd in Waalwijk, een centrale locatie in Nederland, op slechts enkele minuten van de snelweg. Bij het ontwikkelen van onze eigen faciliteiten hebben we rekening kunnen houden met duurzaam ondernemen, zoals het installeren van zonne-energie en het ontwikkelen van een beter water afvalsysteem.


Ons team

Het managementteam bij Sofra Dairy Products, samen met ons productieteam en ondersteunend personeel, streeft naar een werkomgeving die effectief en efficiënt is en waar iedereen zijn talent kan ontplooien.

Velen van ons bij Sofra hebben interessante of ongewone werkmogelijkheden in Nederland ervaren. Die willen we graag delen. In samenwerking met de gemeente 's-Hertogenbosch en lokale scholen zijn we in staat om werkervaringsmogelijkheden, gehandicapte werkposities en studenten stageplaatsen te bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Caner Gürses MSc. 

Directeur


Dogu Yılmaz 

Productie ManagerOkan Elci 

Financieel directeur


Ezgi Yuceturk 

KwaliteitsmanagerReyhan Berker

Logistiek en klantrelaties