Sofra Dairy Products bv
 Creating authentic tastes


MEER DAN 25 JAAR ERVARING


Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1996, gedreven door de wens om een ​​deel van ons Turkse cultuur naar een breder publiek te brengen en zuivelproducten met een authentieke smaak te creëren.

Wij zijn trots dat we onze producten in heel Noord-Europa kunnen aanbieden, met name Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. 

Wij zijn gevestigd in Waalwijk, een centrale locatie in Nederland, op slechts enkele minuten van de snelweg. Bij het ontwikkelen van onze eigen faciliteiten hebben we rekening kunnen houden met duurzaam ondernemen, zoals het installeren van zonne-energie en het ontwikkelen van een beter water afvalsysteem. We zijn ook in het bezit van de GMP+- en FSCC 22000-certificering, die staan voor kwaliteit en naleving van onze voedselveiligheid managementsystemen.

Ons team

Het managementteam bij Sofra Dairy Products, samen met ons productieteam en ondersteunend personeel, streeft naar een werkomgeving die effectief en efficiënt is en waar iedereen zijn talent kan ontplooien.

Velen van ons bij Sofra hebben interessante of ongewone werkmogelijkheden in Nederland ervaren. Die willen we graag delen. In samenwerking met de gemeente 's-Hertogenbosch en lokale scholen zijn we in staat om werkervaringsmogelijkheden, gehandicapte werkposities en studenten stageplaatsen te bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Caner Gürses MSc. 

Director


Doğu Yılmaz    

Operatie Manager
 

Mehmet Terece 

Productie Manager


Ezgi Yuceturk

KwaliteitsmanagerOkan Elci

Financieel Manager


Dilek Sen

AdministratieGulizar Yalan

Personeelsmanager